FRUKT & MANDEL

Startsidan 2013-07-31 20:28:00 Allmänt
 
Kollar på familjen Kardashian på elvan, äter min såkallade "depp-choklad" frukt & mandel & dricker livets dryck. Jag är ensam hemma ikväll eftersom att Jackie har åkt till Västerås och mamma är hos en kompis. För första gången så är det faktiskt ganska skönt att vara ensam, även om jag helst skulle vilja att alla va hemma hos mig, hehe. Ingen ensamvarg här inte!
 
Kommentera Inlägget

WANTIES

Startsidan 2013-07-31 01:41:00 Mode
 
 
 
Kommentera Inlägget

ROSA SPETS

Startsidan 2013-07-30 19:55:00 Mode
 
Fyndade lite underkläder på H&M idag. Tyckte bhn va så himla fin!
 
Kommentera Inlägget

FAVORITE GIRL

Startsidan 2013-07-30 19:36:00 Allmänt
Jeans från Ralph Lauren // Linne från Vanilla London // Primeboots // Väska från Marc by marc jacobs // 
RayBan aviators // Klocka & armband från Marc by marc jacobs
 
 
Jag & Embla åkte in till stan förut. Kollade på läppstift på Make Up Store, käkade kinabuffé & shoppade lite. My favorite girl, världens bästa Embla
 
Kommentera Inlägget

STUDENTEN 2013

Startsidan 2013-07-30 17:06:00 Foto
 
Rensade lite bland alla mina bilder och hittade massa bilder från studenten. HERREGUUD VAD JAG BARA VILL GÖRA DET IGEN!! Hur många gånger har man inte hört folk säga att det är det roligaste dom gjort och man bah "jaja, det är säkert ap kul", men huuur jävla kul det är kan man inte fatta förens man själv står där helt hög på lycka! På alla bilder från dagen ser man bara mig med ett brett, fett leende & en cider i högsta hugg! Den falska visselpipan ska vi inte ens snacka om... Oj vad alla hatade mig, haha! Bästa dagen i mitt liv!! Utan tvekan. Fick ju dessutom fira min dag med släkt och vänner på en takterass precis över Hard Rock på avenyn!
 
TA MIG TILLBAKA!
 
Kommentera Inlägget

THIS IS WHAT IT FEELS LIKE

Startsidan 2013-07-30 12:17:00 Allmänt
 
Jag äter frukost, sminkar mig & lyssnar på musik. Tanken var att jag, mamma & Jackie skulle ta oss ut till freeport och kungsmässan för lite shopping idag, men eftersom att det blev sent igår och ingen är färdig nu så skippar vi det. Nu väntar jag istället på att Embla ska komma hit. Som jag saknar henne! Mys att få umgås lite med henne istället.
 
 
Kommentera Inlägget

INGET SOM DETTA

Startsidan 2013-07-29 22:51:00 Allmänt
 
Finns inget som syskonkärlek och min kärlek till min älskade syster Spricker nästan av kärlek ibland, till den finaste personen jag vet. Finaste jag vet både inuti och utanpå. Ingen är lika genomsnäll, vacker, omtänksam & fantastisk som min bästa lillasyster!
 
Btw, helt sjukt vad ljus jag va i huvvet när jag va liten!! Vart fan försvann det liksom?
 
Kommentera Inlägget

SPARKLE

Startsidan 2013-07-28 19:41:00 Skönhet
 
Nu är naglarna & lacket slitet och naglarna är alldeles för långa, men tycker dom blev rätt fina när jag rundade till dom och målade dom svarta och glittriga. Jag har fortfarande naglarna som jag gjorde till balen, dom sitter så sjukt hårt!! Har aldrig varit med om att akryl suttit såhär bra. Funderar på om jag ska bygga på dom igen, så mycket roligare med fina naglar!
 
Kommentera Inlägget

STUDENTPRESENT

Startsidan 2013-07-26 13:51:00 Mode
 
Fina Nicklas! Jag har kollat på detta armbandet många gånger och har verkligen velat ha det! Det är ju så himla fint!! Med rosa också.. Kan det bli mer jag eller? Helt perfekt!
 
Kommentera Inlägget

KÄNNS BÄTTRE ATT VARA ARG

Startsidan 2013-07-26 01:51:00 Allmänt

 
Kommentera Inlägget

GRÅTER SOM ETT BARN

Startsidan 2013-07-21 23:48:00 Allmänt
 
Jag satte på "A walk to remember" & grät mig igenom i alla fall halva filmen. Som jag gjort alla andra gånger jag sett den. Den är så himla fin!
 
Kommentera Inlägget

JETSKI

Startsidan 2013-07-21 21:31:00 Allmänt
 
Idag åkte vi ut till Landvetter och badade med Lina & barnen. Även Jörgen var där så vi fick testa att köra hans jetski. Så himla roligt! Världens adrenalinkick! Förutom det så fäktades vi med pinnar, åt massa kakor, hade vattenkrig och åt lite mer kakor. Världens mysigaste barn!
 
Nu är jag så trött att mina ögon går i kors. Planerar att kolla på en film och lägga mig faktiskt. Imorgon åker jag med Embla till Stockholm så att hon kan få sitt visum på tisdag. Min bästaste bästis
 
Kommentera Inlägget

DRÖM

Startsidan 2013-07-21 02:43:00 Foto
 
I onsdags tog jag mig 5 1/2 timme till att totalstäda mitt rum. Och det behövdes kan jag säga! Nu är mitt rum sådär mysigt så jag vill bara vara här hela tiden & varje gång jag går förbi det så kollar jag lite extra. Tycker verkligen om mitt rum nu! Tjejigt, mysigt, vitt & rosa - precis som jag vill ha det!
 
Kommentera Inlägget

EN SOLSTOL & EN COLA LIGHT

Startsidan 2013-07-20 19:03:00 Allmänt
 
Så har min dag sett ut. Våra familjekompisar har ett stort hus i Kållered & just nu är dom i småland, så vi var där och vattnade deras blommor & passade samtidigt på att sola lite. Så himla skönt! Äntligen har sommaren nått Göteborg också! Okej, det har varit fint i en vecka nu men innan dess var det enbart regn och grått. Skönt att vi också får bättra på brännan!
 
Nu luktar det tacos här hemma, yummie. Med kyckling dessutom!
 
Kommentera Inlägget