peace

Startsidan 2014-02-24 14:08:00 Allmänt
 
Drar in till stan och hänger i solen på min lediga dag. Vååren är här och jag slipper vara inomhus!!!
#lyckligtjejsomgillarattgörapeacetecken
 
PEACE OUT
 
Kommentera Inlägget

ont i varje liten kroppsdel.

Startsidan 2014-02-24 00:21:00 Allmänt
 
Började kolla på 12 years a slave med Hanna när jag var i London men eftersom vi var så trötta så stängde vi av nästan direkt. Så när jag insåg att jag är ledig imon så bestämde jag mig för att kolla klart den, och nu sitter jag här helt blöt i ansiktet av alla tårar. Det gör ont i varje liten kroppsdel när jag ser sånt här. Jag kan inte förstå hur en människa kan se ner så mycket på en annan människa. Att kalla någon för hund och att piska någon tills blodet sprutar.... Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag tänker på att det faktiskt var såhär, och att det på vissa ställen fortfarande är så. Alla människor är lika värda, oavsett hudfärg, läggning m.m. Förstår inte hur man kan tycka annat!!! Usch...
 
Nu ska jag torka tårarna och sätta på ett avsnitt av sex and the city. Eller kanske one three hill? Behöver se nått annat innan jag somnar, haha, blir så upprörd! Önskar jag kunde hjälpa alla i hela världen!!
Kommentera Inlägget

repost.

Startsidan 2014-02-23 16:52:00 Allmänt
 
Repost av bilder men tyckte dom passade bra eftersom att jag springer upp och ner i tvättstugan idag. Enda skillnaden är väl att jag har min chockrosa mjukisdress på mig. Tänk så underbart när uteserveringarna börjar öppna och när man måste ta av sig kläder för att solen värmer så mycket. Längtar så sjukt mycket efter det nu! Men det gör jag alltid vid denna tiden på året, hehe.
 
Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ikväll står resturangbesök på schemat. Mys!
 
Kommentera Inlägget

dör bakisdöden.

Startsidan 2014-02-22 13:52:00 Allmänt
Någon som vill komma hit med pizza och ben & jerry's? Mår så illa va, haha! Usch. För varje gång jag är ute så blir bakfyllorna bara värre och värre.. Antar att jag börjar bli gammal. 20 bast snart liksom.
 
Hade i alla fall en grym girls night out igår! Dans i höga klackar, shottar och bra sällskap, en perfekt utgång!
 
 
Kommentera Inlägget

because i'm happy.

Startsidan 2014-02-15 22:44:00 Musik
 
 
Har känt mig lite nere hela dagen, men behöver inte höra mer än 30 sekunder av denna låten innan jag blir glad, så har den på repeat här nu och dansar runt i vardagsrummet, haha. Älskar musik som får en glad!!
 
Får mig att tänka på att jag har så mycket bra saker, hur bra mitt liv är och allt som jag tar för givet varje dag, som andra inte har. Är så lyckligt lottad och borde inte ha några som helst bekymmer! Därför ska jag dansa vidare och aldrig sluta le, because I'm HAAPPY
 
LOVE
 
Kommentera Inlägget

happy valentine's day.

Startsidan 2014-02-14 20:35:00 Allmänt
 
Firar min alla hjärtans dag ensam med Ben & Jerry's och en film. Jobbade 11.30-19.00 och mådde så illa och hade så ont i huvudet att jag inte kunde röra mig när jag kom hem, men börjar må lite bättre. Känns i alla fall okej att vara ensam ikväll. Det är ju trotts allt bara en vanlig fredag, i alla fall för mig. Har dessutom börjat uppskatta att vara ensam och tycker nästan det är lite skönt.
 
Hoppas ni har en mysig kväll
 
 
Kommentera Inlägget

london 2014.

Startsidan 2014-02-11 13:53:00 Allmänt
Första kvällen åt vi godaste hamburgaren, strosa runt på Oxford street och Picadilly circus & bara hade det mysigt.
Andra dagen shoppade vi hela dagen och sen åt vi den gooodaste pizzan samtidigt som vi gjorde oss redo för en utekväll.
Fortfarande fulla gick vi upp tredje dagen, köpte oss varsin baguette och cola light och blev bakis lagom tills vi skulle shoppa loss på victoria's secret m.m, inte att rekommendera haha, men det var det värt!
 
Hade tre helt underbara dagar tillsammans med min bästis. Så glad att jag har dig
 
Kommentera Inlägget

half a heart.

Startsidan 2014-02-11 11:04:00 Allmänt
- though I try to get you out of my head
 
 
 
Morgonmys när den är som bäst. Ligga kvar i sängen länge, äta en god frukost och mysa med min finaste lillasyster. Ska njuta av min lediga dag idag. Lägga varje minut på mig själv. Ansiktsmask, en lång promenad, några tidningar, en ben & jerry's och någon mysig serie kommer den bestå av. En perfekt tisdag.
 
Kommentera Inlägget

en önskan.

Startsidan 2014-02-11 01:22:00 Allmänt
- sol, varma nätter, skratt, bad, fina drinkar
 

Jag längtar så mycket
 
Kommentera Inlägget

tack kära bloggen

Startsidan 2014-02-10 20:37:00 Tankar
Haha älskar att min blogg endast blir aktiv när något jobbigt händer. Men å andra sidan så startade jag den ju när jag mådde som sämst och den har blivit ett sätt för mig att få skriva av mig och sedan kunna gå vidare. Egentligen hade jag kanske inte behövt klicka på "publicera", men på något sätt så är det inte förens det där lilla klicket har gjorts som jag kan släppa det. Just nu så snurrar det så mycket tankar i huvudet att hjärnan blir överbelastad om jag inte får skriva av mig lite. Så tack kära bloggen för du finns där för mig och får min hjärna att fungera någorlunda bra i dessa stunder.
 
 
Kommentera Inlägget

there's nothing like family

Startsidan 2014-02-10 02:06:00 Tankar
 
Har haft ett otroligt tufft dygn och känt känslor jag aldrig känt förut och som jag aldrig trodde att jag skulle känna. Vet inte mycket mer än att jag inte kunde vara mer lycklig över att jag är ledig måndag och tisdag och att jag har den bästa systern, mamman och vännen (eller hon är mer som en syster) som man kan tänka sig. Är så lyckligt lottad som får ha dom i mitt liv och älskar dom mer än något annat. There's nothing like family ♡
Kommentera Inlägget