stockholm

Startsidan 2013-09-29 20:27:00 Allmänt
 
Spenderade min lördag i Stockholm med mamma och Lina. Så himla mysigt!
 
Vi drack en massa champagne, åt god mat, åt god tårta, dansade, drack lite mer champagne, drack lite cider och skrattade massor.
Efter flera glas champagne så mötte jag upp Kim, Max och Elias på centralen och drack yttligare lite cider på en uteservering. Är så himla glad att jag fick träffa min Kimmie igen! Som jag saknat henne
Kommentera Inlägget

dom där kvällarna

Startsidan 2013-09-24 22:43:00 Allmänt
Random pics.
 
Känt mig lite nere hela kvällen. Dom dagarna behöver vi väl också ha, tråkigt nog.
 
Ska borsta tänderna och lägga mig under mitt täcke nu, nyduschad och insmord med mango temptation.
Imorgon är det jobb som gäller. 10.45-19.30. Woho!
 
Kommentera Inlägget

höstfärger från make up store

Startsidan 2013-09-23 16:54:00 Skönhet
 
Mötte upp Jackie & Gustav i stan vid halv tre och med mig hem fick jag dessa skönheter.
Alla tre från Make Up Store.
Kommentera Inlägget

så länge jag har dig

Startsidan 2013-09-23 00:18:00 Tankar
 
Vet inte vad jag hade gjort utan dig. Jag känner mig lite nere och på några minuter får du mig att skratta som aldrig förr.
Jag behöver ingen annan så länge jag har dig. Du är det bästa jag har. Min älskade, fantastiska lillasyster ♡
Kommentera Inlägget

ben and jerry's

Startsidan 2013-09-22 15:51:00 Allmänt
 
Asså den personen som kom på ben and jerry's (och speciellt chocolate fudge brownie)...VILKET GENI!
 
Jag är sjuk, det regnar ute och det är söndag så jag kunde inte ha det mycket bättre än vad jag har det just nu faktiskt.
Ben and jerry's, glee, min säng och så är jag dessutom ledig tills på onsdag. Wunderbart!
 
Kommentera Inlägget

en sista minuten

Startsidan 2013-09-21 17:02:00 Allmänt
 
Önskar att det var så lätt att man bara kunde packa väskan och sticka, när man ville, vart man ville.
En sista minuten hade inte varit helt fel nu. Även om jag faktiskt älskar hösten! Eller okej....höstmodet, haha.
 
Kommentera Inlägget

rosa & glitter

Startsidan 2013-09-20 20:40:00 Allmänt
 
Behövde ett hänglås till jobbet och då det bara fanns massa tråkiga, vanliga så fick jag världens snilleblixt.
Bästa snilleblixten jag fått på länge faktiskt. Blev ju snyggaste hänglåset ever, eller vad tycker ni?
Syns vilket skåp som är mitt i alla fall, haha!
 
Kommentera Inlägget

ur min garderob

Startsidan 2013-09-18 22:10:00 Mode
 
Jag har fått många frågor om min fina jacka och tro det eller ej men jag har faktiskt fyndat jackan på eBay!
Jag köpte den av en privatperson i New York för 180 kronor. 490 kronor totalt, med frakt och allt. HELT GALET! Trodde inte mina ögon när jag såg priset och trodde nästan att det va någon som lurades, men nu hänger den fint inne i mitt rum. Så nöjd!
 
Längtar så mycket tills jag får börja använda den!
 
Kommentera Inlägget

hela vägen från santa barbara

Startsidan 2013-09-18 20:48:00 Skönhet
 
Min älskade Embla är hemma från Santa Barbara!! Och med sig hem till mig hade hon två nya favoriter från Victoria's secret. Luktar så gaaalet gott!!
 
Kommentera Inlägget

PARIS

Startsidan 2013-09-14 00:37:00 Allmänt
 
Våren 2011 åkte jag till Paris och hälsade på min bästa vän och som också är min barndomsvän. Hon bodde där i tre år så jag tog flyget alldeles ensam och hälsade på i fyra dagar.
 
Paris är så otroligt fint!! Vill sååå gärna åka tillbaka. Hade fyra så himla mysiga dagar och längtar till jag får åka och hälsa på henne i London, dit hon flyttar i November.
 
Min fina Hanna, så stolt över dig och så glad att jag har dig
 
Kommentera Inlägget

EFVA ATTLING

Startsidan 2013-09-12 15:15:00 Mode
 
Studentpresent från mormor och två av mina mostrar. Älskar Efva Attling och dessa smyckena!
 
Kommentera Inlägget

FEELING GOOD

Startsidan 2013-09-12 10:03:00 Allmänt
Repost

Börjar 11.00 idag och slutar 20.00. Har ätit en riktig frukost, gjort mig iordning och sitter och degar lite i soffan innan jag ska gå ut till bussen. Glad att jag fick en lugn morgon innan jag ska jobba 9 timmar. Det är ju en vanlig arbetsdag så så farligt är det inte, men när man är ny så är det ännu mer press och man måste tänka på så mycket eftersom att allt är nytt. När jag kommit in i det så kommer det inte alls vara lika ansträngande som nu. Efter 5 timmar nu så tror jag liksom att jag ska dö. Skönt att jag bara jobbar 3 timmar imorgon och sen är det helg! WOOP!
 
Ha en bra dag allihopa!
 
Kommentera Inlägget

LOS ANGELES

Startsidan 2013-09-11 20:43:00 Allmänt
Beanie from Gina Tricot
 
Efter 4 timmar jobb, en promenad med mamma, lite lasagne och en dusch så sitter jag nu i soffan och kollar på idol. Blir nästan sugen på att vara med, men bara nästan. Känns inte riktigt som min grej, men kan ju inte annat än att säga att det ser sjukt kul ut!
 
Imorgon jobbar jag 9 timmar på Burger King. Mitt första pass som är längre än 5 timmar. Känns bra och bajs på samma gång. Hoppas på att det är relativt mycket folk så att tiden går snabbt. Då är det så mycket roligare! Även om det är jobbigare också. Så nu vet ni det liksom. Känns bra.
 
Ska kolla klart idol, och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla ett glee-avsnitt. Önskar att jag va i LA just nu.. Såg ett Glee-asvnitt förut och då var dom på Six Flags. Saknade min bästis lite extra och önskade att jag kunde få vara i underbara LA istället för i regniga Sverige. Hade varit helt ok!
 
Kommentera Inlägget

SUPER SUSHI

Startsidan 2013-09-10 17:20:00 Allmänt
 
Vaknade klockan tolv idag, av att mamma ringde. Heeelt död! Tror jag behövde sova.. Och det var väl bra eftersom jag jobbar tre dagar i rad nu och på torsdag jobbar jag längsta passet ever. Tröstar mig med att det endast är tre dagar jobb denna veckan och att jag kommer ha världens bästa lördag.
 
Mötte i alla fall upp Sofia i stan vid tre. Gick till banken, där han spärrade mitt visa-kort när jag skulle spärra mig maestro.....bra jobbat liksom! Åt sushi, pratade lite skit, planerade lite inför lördag, kollade lite i butiker och mötte upp Martin. En himla bra, ledig dag helt enkelt!
 
Kommentera Inlägget

EN VÄN SOM DIG

Startsidan 2013-09-09 17:43:00 Tankar
 
Tänk att jag fick äran att träffa den mest underbara personen i hela världen. Ibland tror jag nästan att jag ska spricka av kärlek. Kan inte beskriva i ord.
 
Tänker på dig varje dag även om det var ett tag sen vi pratade nu. Känns fortfarande overkligt att du är på andra sidan jorden och önskar varje dag att jag bara kunde få krama om dig, bara en gång. Varje gång något händer så önskar jag att jag kunde ringa dig, ta buss 17 och sitta och röka cigg efter cigg med cola light och smultronmattor. Mest av allt önskar jag att jag fick vara i Santa Barbara med dig. Uppleva allt coolt, underbart, jobbigt och galet som du får uppleva. Jag är så glad för din skull min bästa vän. Och längtar så mycket till den underbara dagen då jag får krama om den varmaste famnen jag vet.
 
Tänk om alla fick ha en vän som dig
 
Kommentera Inlägget

KÄNN INGEN SORG

Startsidan 2013-09-08 23:15:00 Allmänt
 
Jobbade 12-17 idag och eftersom jag hade för mig att jag jobbade till 16 så köpte jag och Jackie i fredags biljetter till "Känn ingen sorg" idag klockan 18. Blev gaanska stressigt, men hade en jättemysig kväll med bästa systern i världen.
Filmen var bra, men eftersom jag hört att den ska vara "sååå hiiimlaa BRA" så hade jag höga förväntningar och tyckte inte den va asa mega bra. Håkans låtar är ju dock väldans fina och bra!
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Mina ben är helt genomfrusna efter att ha suttit ute i över en timme och pratat med Kathlén, men det var så mysigt att träffa henne igen!
 
Kommentera Inlägget

EARLY IN THE MORNING..

Startsidan 2013-09-07 10:27:00 Allmänt
 
Kul för er att ni får ligga och dra er och mysa i era sänger medans jag sliter på Burger King.. Men jag ska inte klaga då jag börjar 11.00 och slutar 15.30. Det är ju faktiskt inte hela världen! Även om den tiden på lördagar är värsta tiden att jobba.. Men jag jobbar bara imorgon med och sen är jag ledig måndag, tisdag så jag klarar mig! 18 kronor i OB liksom, wooopwooop!
 
Nu ska jag kila ut till bussen och lyssna på James Vincent McMorrows fina stämma i mina hörlurar. Han är så bra!
 
Kommentera Inlägget

JAG ÄR VACKER

Startsidan 2013-09-06 14:27:00 Tankar
 
Jag tror att vi alla har något som vi inte är nöjda med eller som vi vill ändra på på våra kroppar. Jag tror aldrig att jag har hört någon som är nöjd med allt på sin kropp. Det kommer alltid finnas saker vi vill ändra på.
 
Jag har mina knän. Det är något jag har hatat under många år. Att mina knän är så "pluffsiga". Jag har alltid kollat på alla tjejer som har så smala och fina knän medans mina liksom är raka. Och förut kunde jag bli riktigt avundsjuk när jag såg tjejer med sådana knän som för mig var fina och jag kunde bli ledsen för att jag fick bli den som har dom fula knäna. Jag hatade sommaren för att jag var tvungen att ha shorts då. Men nu har jag insett att, varför ska jag gå runt och vara ledsen över hur mina knän ser ut? Varför ska jag låta min bild av vad som är snygga knän få förstöra så att jag inte kan gå ut i shorts? Får jag snyggare knän om jag går och deppar över dom? Nej, verkligen inte. Jag ser ut såhär och jag kan inte göra något åt det. Jag lärde mig istället att acceptera mina knän och kan nu till och med tycka att dom är fina, även om jag ibland önskar att jag hade haft smala, fina knän.
 
Det tog mig tid att kunna se mig i spegeln och säga att "jag är vacker!". Både för att jag kanske inte tyckte det i början men också för att det kan framstå som något dåligt att säga att man själv är vacker. Man kan framstå som självgod, men vad är det som är så fel med att tycka att man själv är vacker?
 
Vi alla är vackra på vårt sätt. Jag kan bli så ledsen när jag hör hur folk klagar över sina kroppar. Jag förstår känslan, men mår vi verkligen bättre av att vara missnöjda med oss själva när vi kan välja att acceptera oss själva för dom vi är? Vi behöver acceptera det vi inte gillar med oss själva och fokusera på det som vi tycker om istället! Jag hade inte varit jag utan mina pluffsiga knän.
 
Kommentera Inlägget

PROVIVA JORDGUBB

Startsidan 2013-09-05 13:36:00 Allmänt
 
Satte klockan på tio, vaknade precis innan den ringde och var pigg, stängde av klockan, somnade om och vaknade klockan ett. Fick verkligen panik, haha. Usch hatar att jag alltid vänder dygnet när jag är ledig! Igår var jag ändå uppe vid tio, men jag somnade inte förens typ klockan tre inatt så... Får lägga mig tidigt ikväll! Så jag kan njuta av min sista lediga dag imorgon.
 
Jag äter frukost och kollar lite på tv. Ska göra mig i ordning och åka till banken och sedan in till stan en snabbis. Så jävla vuxen nu vettni.
 
Kommentera Inlägget

SOMETHING FOR NOTHING

Startsidan 2013-09-04 23:42:00 Foto
    Linne från H&M // Kofta från en liten butik i London // Byxor från Ralph Lauren // Skor från H&M //
    Hatt från Lindex // Klocka från Marc by Marc Jacobs //Guldigt armband från Marc by Marc Jacobs //
    Silvrigt armband från Efva Attling // Ringar från H&M // Mobilskal från Ayia Napa //
 
Kommentera Inlägget

HITTING THE GYM

Startsidan 2013-09-03 17:45:00 Allmänt
 
Jag är så trött att jag inte vet vad jag heter.... Vet inte hur många gånger jag har hållt på att lägga saker i toaletten istället för i papperskorgen, lagt tvättmedel i fel ställe i tvättmaskinen, satt namnbrickan på fel sida och ja, you name it, haha. Helt sjukt! Men trotts det så följer jag med pappa till gymmet nu. Jag tror att jag behöver röra på mig för att jag ska bli piggare. Det låter så sjukt, men så är det ju faktiskt. Är taggad på att börja träna igen!
 
Jag är ledig onsdag, torsdag och fredag nu med så då har jag tid att vila, träna och förhoppningsvis övningsköra lite med. Skönt!!
 
Kommentera Inlägget

VICTORIA'S SECRET

Startsidan 2013-09-03 17:17:00 Skönhet
 
Finns det något som luktar godare än Victoria's secret's body splashes?
Dessa är mina favoriter här hemma just nu. Alla luktar så galet gott! 
 
Kommentera Inlägget

ÖNSKEOUTFIT

Startsidan 2013-09-03 15:42:00 Mode
 
Kommentera Inlägget

BUDGET

Startsidan 2013-09-02 16:05:00 Skönhet
 
Tre väldigt bra budget-alternativ!
 
Håret blir mjukt och luktar väldigt gott, samtidigt som keratinet i både shampoot och balsamet är vårdande för håret. Duschkrämen luktar väldigt gott och får huden att bli mjuk då det är body lotion i den.
Bra produkter till ett väldigt bra pris.
 
Kommentera Inlägget

AYIA NAPA, del 3

Startsidan 2013-09-01 20:39:00 Foto
 
Precis vid vårat hotell så låg det ett litet tivoli som jag och Jackie hade kollat upp innan vi åkte till Ayia Napa, så därför var vi tvugna att gå dit en kväll. Shit vilka jäkla karuseller dom hade där!! Jag och Jackie ville åka men vågade inte åka nått annat än parishjulet, som också var läskigt då det gungade som bara den och pappa drog igång så vi snurrade runt, runt haha. Fy! Var en karusell som det var två svenska killar som åkte. Den ena killen mådde så dåligt efter han åkt att han såg ut som om han skulle svimma, helt i chock. Ah ni fattar ju.. Fyfan säger jag bara!
 
Kommentera Inlägget

PÄLSJACKA

Startsidan 2013-09-01 17:55:00 Mode
 
Har länge velat ha en pälsjacka som jag kan ha i vinter och nu har jag äntligen hittat en! Tycker det är så sjukt snyggt med päls, och sen är det varmt med. Helt perfekt! Vill så gärna ha en louis vuitton väska och bruna, låga primeboots till med. Kan se hela outfiten framför mig... Så snyggt!
 
Kommentera Inlägget