JOE FARELLI´S

Startsidan 2013-08-31 23:33:00 Allmänt
 
 
Satte på mig lösögonfransar och ett par jeans och hängde med mamma, pappa och Jackie till Joe Farellis och åt en pizza och en brownie. Himla gott faktiskt! Även om en resturang med skrikande barn och med en massa folk som pratar så högt att man inte hör vad man tänker när man är bakis inte är något att rekommendera.... Hahaha jag är fan bäst på att klaga. Nä så illa var det inte. Efter lite mat så var jag på bra humör igen och hade en jättemysig kväll med familjen.
 
Nu har jag satt på mig mjukisbyxorna och ska snart krypa ner under täcket. Imorgon står jobb på schemat! 11.30 - 16.00. Helt ok ändå!
 
Kommentera Inlägget

ONE DAY

Startsidan 2013-08-31 15:11:00 Allmänt
 
Mår så illa idag, haha.... Skulle följt med Jackie, mamma & pappa och kollat på dator och skor till Jackie då hon har fyllt år och fick i present att välja ut en dator, men min kropp sa verkligen ifrån. Varför blir jag aalltiid så bakis nu för tiden? Innan var det inte alls såhär. Då var jag lite seg och kunde högst ha lite ont i huvudet, men aldrig som nu när det känns som att jag ska spy om jag rör på mig lite, haha. Värdelöst! Börjar väl bli gammal helt enkelt. Sjukt gammal..
 
Hade en jätterolig kväll med mina tjejer igår! Vi träffade Robin också som jag inte sett sedan vi tog studenten så var jättemysigt att se honom igen. Jag har så fina vänner! Och på tal om fina vänner så saknar jag mina fina vänner och kusiner på Öland väldigt mycket. Suger att det är så himla långt..
 
Kommentera Inlägget

LEAVE THE WORLD BEHIND

Startsidan 2013-08-30 17:19:00 Allmänt
 
Jag har börjat städa och göra i ordning lite inför ikväll. Jag är så trött att jag skulle kunna döööö. Det var min första dag i kassan idag och det var 30 minuter där som jag bara ville sluta och aldrig mer komma tillbaka, men jag tog mig igenom det! Man vänjer sig ju, men när det är proppat med folk och man preeciiiis har ställt sig bakom kassan så är det inte såå kul. Är trött och har ont i halsen, men ska sminka mig och sätta på lite taggmusik så att jag kommer igång lite. Ikväll är det utgång som gäller! Med mina fina tjejer, Hanna & Sofia. Dom kommer hit vid åtta så jag behöver skynda mig lite nu! Kan inte bestämma mig för rakt eller lockigt hår dock... Såna jävla problem jag har!!!
 
Kommentera Inlägget

THAT'S SO YESTERDAY

Startsidan 2013-08-30 15:30:00 Foto
 Jacka från Zara // Stickad tröja från Missioni // Shorts från H&M // Ringar från H&M // Rayban Aviator //
Bälte från Liebeskind // Armband och klocka från Marc by Marc Jacobs //
 

Jag tog lite "outfitbilder" igår. Dom blev ju sååådäär bra, men dom funkar. Inte bara nybörjare på BK liksom, ehehehehe.
 
Kommentera Inlägget

MUNKEDAL

Startsidan 2013-08-29 22:42:00 Allmänt
 
Jag har haft en så himla mysig dag! Jag var ledig idag igen så jag sov till tolv, gick upp och åt en god frukost, kollade lite på tv och gjorde mig i ordning i lugn och ro. När mamma kom hem vid halv fyra så åkte jag och mamma till Munkedal och träffade min morfar och hans fru. Dom är så himla snälla, så genomgoda, och alltid så himla positiva! Även om dom har många svåra stunder i sina liv så är dom ändå så tacksamma och ser alltid det positiva i allt. Får en riktig energikick dom få gångerna jag träffar dom. Fina morfar & Ruth.
 
Fick en liten utflykt med min fina mamma också. Jag är så lyckligt lottad som får vara dotter till min fantastiska mamma
 
Kommentera Inlägget

LAUNDRY

Startsidan 2013-08-27 18:43:00 Allmänt
 
Springer upp & ner till tvättstugan i mina paljettuggs. Bästa skorna som finns & så jäkla snygga med!!
 
Försöker komma på nått som vi kan äta här. Mamma äter alltid en rejäl lunch och äter nästan aldrig mer än en macka på kvällen. What liksom? Mat som är det bästa som finns! Tycker dock att det är sjukt svårt att komma på nya maträtter... Det blir alltid sallad med antingen kyckling, fisk eller tonfisk eller så blir det nått med kyckling och pasta. Sjukt gott, men det är ju kul att testa lite nya saker. Tror jag ska hitta mig en man som äger i köket. FATTA att få fantastisk mat varje dag, utan att behöva hitta på vad man ska laga och utan att behöva laga det. Dröm!
 
Kommentera Inlägget

WAKE ME UP

Startsidan 2013-08-27 10:46:00 Allmänt
 
Älskar att gå upp i tid så att man hinner göra en god frukost, lyssna på mysig musik, mysa lite mer i sängen och sen göra sig i ordning i lugn och ro. Idag är jag ledig så jag har en mysig morgon med mig själv, äter lite frukost och kollar på tv innan jag tänkte gå en långrunda. Älskar lediga dagar!
 
Kommentera Inlägget

MAC - RUBY WOO

Startsidan 2013-08-26 17:08:00 Skönhet
 
Mitt fina läppstift som jag fick av min fina syster i studentpresent.
Det är sådär perfekt matt och det sitter så sjukt bra! Mac's läppstift äääger!
 
Kommentera Inlägget

HAPPY BIRTHDAY

Startsidan 2013-08-26 14:25:00 Allmänt
 
Idag fyller den finaste personen på jorden år, nämligen min lillasyster som inte längre är så liten. Idag fyller hon hela 17 år! Pappa kom hit imorse så att vi kunde sjunga för Jackie, precis som när hon var liten. Det enda var ju att nu tar det inte 10 minuter för henne att göra sig i ordning längre utan snarare typ 2 timmar, så hon duschade när pappa kom hit och fick gå och lägga sig och "låtsas" sova när vi kom in och sjöng med presenter & smoothie, haha! Min mysiga familj.
 
Av mig fick hon mössan, tröjan, ringarna och nagellacket.
 
Kommentera Inlägget

DANCE OUR TEARS AWAY

Startsidan 2013-08-24 21:16:00 Foto
 
Jag saknar efter dig!!!
 
Kommentera Inlägget

TO MAKE YOU FEEL MY LOVE

Startsidan 2013-08-24 20:29:00 Allmänt
"sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
 
 
Jag vill bara sätta på mig mina klackar, dricka vin och dansa med mina tjejer! Men är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Va hemma från jobbet vid halv fem och har legat i min säng, halvdöd med glee på dataskärmen sedan dess. Himla skönt faktiskt! Får helt enkelt tagga och vila till nästa fredag istället! Då blir det fiiieeestaa vettni!
 
Kommentera Inlägget

FOR YOUR LOVE

Startsidan 2013-08-23 00:42:00 Allmänt
 
VARFÖR är det ALLTID så att jag kan sova när jag egentligen inte borde och när jag måste sova för att jag ska orka så går det verkligen inte? Blir gaaaaleeen!! Har legat och vänt och vridit på mig sedan elva nu. Är så trött att mina ögon går i kors men kan ändå inte sova...
 
Ligger istället och kollar på bilder från cypern och drömmer mig bort. Längtar så sjuukt mycket tills jag får åka till USA! Det är det som motiverar mig till att gå upp på morgonen och till att tjäna en massa pengar. Vill bara få träffa min bästis och se hur hon har det i paradiset.
 
Kommentera Inlägget

BURGER KING

Startsidan 2013-08-22 15:39:00 Allmänt
 
I måndags morse var jag på en arbetsintervju på Burger King på Backaplan och i måndagskväll ringde min chef och frågade om jag kunde komma på introduktion, så igår var jag på introduktion och idag var min första dag i köket. Känns himla skönt att äntligen fått komma igång och jobba lite, även om det bara är deltid! Trivs väldigt bra med chefer, medarbetare och arbetsledare än så länge! Bäst av allt är ju såklart de uursnygga kläderna haha herregud. Men man brukar ju säga att allt klär en skönhet, så jag kan ju va lugn liksom.
 
Kommentera Inlägget

HANGOVER PART II

Startsidan 2013-08-17 18:17:00 Allmänt
 
Om jag tyckte att jag var bakis i onsdags så är jag typ dödsjuk idag. OMG, jag trodde inte man kunde vara såhär bakis! Varje gång jag rör på mig så vill jag dö (fatta att skriva detta inlägget då) och jag mår så illa att jag vill spy varje sekund som går.. Tack gode gud för Glee och vatten!! Men ett trasigt mobilskal, en vrickad fot, ett blåmärke på höften och på handen (jag är tydligen inte lika bra på att gå i mina klackar med alkohol i kroppen som jag trodde), en jävla massa garv på dansgolvet, ett gratis fyllekäk (vem fan betalade?), lite hjälp av Elias att gå och väldigt många gratis-shottar fick Hannas och min utgång att bli den bästa på väldigt länge!! Kommer inte ihåg senast jag va ute och dansade och dansa kan jag lova att vi gjorde! Faaan vad kul jag hade! Best night evah!
 
Kommentera Inlägget

ROSÉBAREN, AVENYN

Startsidan 2013-08-14 15:41:00 Allmänt
 
Jag och Sofia skulle gå ut och ta ett glas eller två igår, prata lite tjejsnack och bara mysa. Det slutade med att vi klunkade i oss två flaskor rosé, träffade massa trevligt folk och vinglade hem till mig vid tre, halv fyra. Hahaha så jävla oplanerat, men sjukt kul och sjukt mysigt! Tycker så mycket om fina fia
 
Sjukaste under kvällen var nog snubben som trollade. HerreGUD. Okej att vi var dragna båda två men asså det va helt sjukt!! Han trollade i kort i vinflaskor (kortet va signerat så vi visste att det va samma kort som vi tagit), trollade bort en kortlek i fias händer till en plastbit som va lika stor som en kortlek (fia höll alltså händerna ihop med handflatorna emot varandra), fick mig att dra samma kort som han hade tatuerad på armen (kortleken va en vanliga jävla kortlek med endast ett kort av varje)(ja, jag kollade)....asså whaaat?? Han gjorde så sjuka saker! Jag och Sofia bara satt och gapade som två frågetecken och skrattade ihjäl oss. Sjukt rolig kväll! Idag är det inte lika kul dock haha, fyyyy vilken jävla bakfylla man får av vin.. Mitt huvud exploderar snart! Därför planerar jag att ligga i min säng idag, dricka cola och äta dippcon! HEAVEN.
 
Kommentera Inlägget

BEN AND HIS FRIEND JERRY

Startsidan 2013-08-12 22:07:00 Allmänt

 

"With a little help from Ben and his friend Jerry. A secret cure of being a teen and surviiiivee!!" Yes, Sex and the City och lite glass kan verkligen vara det bästa botemedlet ibland. En grå och tråkig måndagkväll som denna. Chocolate Fudge Brownie i mitt hjärta

 

Kommentera Inlägget

AYIA NAPA, del 2

Startsidan 2013-08-12 20:03:00 Foto
 
Åh vad jag längtar tillbaka! Till värmen, palmerna, det blåa vattnet och dom slappa dagarna...
 
Kommentera Inlägget

VITALITY ON FIRE

Startsidan 2013-08-12 15:08:00 Musik
 
Vitality on fire & Sugar Amnesia gjorde vi till vårat projektarbete i 3an och att göra om "Three is a magic number"-låten var en uppgift vi fick i skolan i mitten av 2an.
 
Varje gång jag kollar på dessa filmerna så blir jag så himla glad! När vi höll på att göra låtarna och spela in videorna så var det många jobbiga stunder, det var många dagar i sträck utan sömn och just då hatade vi båda två Daniel Muhr. Idag så är jag så sjukt glad att vi fick göra detta i skolan för nu när jag kollar på dom så kommer jag bara ihåg hur kul vi hade! Ett minne för livet, verkligen!
 
Kommentera Inlägget

STRANGE AND BEAUTIFUL

Startsidan 2013-08-12 02:31:00 Allmänt
 
Sova ja, det var det jag skulle göra.. Istället sitter jag här vid mitt "skrivbord/sminkbord" som Carrie Bradshaw och funderar över kärleken. Som väldigt ofta brukar vara de tankar som snurrar runt i mitt huvud på kvällarna.
 
Varför ska vi alltid krångla till allt och låtsas och spela spel för att få det som vi vill? Tänk så mycket enklare allt hade blivit om alla bara var ärliga. Då hade man vetat direkt vad den andra tänkte och hade sluppit lägga onödig tid på någon som inte var menad att finnas i ens liv. Eller är det meningen att vi ska spela spel och sedan sluta upp i tårar, spela ett till spel och förlora gång på gång fram till att vi vinner? Dessutom ska vi lägga massa tid varje gång och sedan bli ledsna, istället för att bara säga det direkt och då också kunna gå vidare direkt eller komma fram till att man istället ska vara vänner.

Nu ska jag släppa mina djupa tankar och lägga mig under mitt varma täcke och krama en kudde. Kommer bli rena himmelriket efter att ha sovit på en hård extrasäng i 4 nätter!
Sov så gott
 
Kommentera Inlägget

NÄR LYKTORNA TÄNDS

Startsidan 2013-08-11 21:32:00 Allmänt
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det så himla mysigt att vara på Öland, jag älskar att vara där! Allt är så enkelt liksom. Man tar cykeln ner till hamnen, käkar en glass, cyklar upp till köpstan och kollar på elefanter, cyklar vidare till kusinerna, åker ut med båten, grillar med farmor och farfar. Man gör det man känner för helt enkelt. Nära till allt med och vart man än går så träffar man någon man känner. En sommar utan Öland är helt enkelt inte en bra sommar! Trivs bra där, mitt andra hem.
 
Funderar just nu på att gå och köpa dippcon innan affären stänger, sååå sugen. För er som aldrig ätit dippcon (fy skäms!) så är det popcorn som man doppar i dipp. Så sjukt gott!!
 
Kommentera Inlägget

KRÄFTSKIVA

Startsidan 2013-08-11 19:02:00 Allmänt
 
Bildbomb från gårdagens kräftskiva på Öland. Så himla mysigt! Så sjukt längesen jag träffade alla mina fina vänner på ön så det kunde inte bli bättre. God mat, god dricka & fina vänner, vad mer kan man begära en lördagkväll?
 
Alla skulle ha någon slags "hattbonad" och sedan var det prisutdelning för snyggaste, skönaste och fulaste hatt. Eftersom att jag & Jackie fick reda på att det skulle vara kräftskiva när vi redan var på ön så hade vi ju inte hunnit fixa några roliga hattar, men det var himla kul att se alla andra!
 
Kommentera Inlägget

GAMLA BILDER

Startsidan 2013-08-08 16:12:00 Allmänt
Vi har varit hos vår gammelfarmor i kalmar och fikat & kollat på gamla bilder. Så roligt! Många snygga bilder på pappa när han var liten haha! Kände knappt igen honom, min snygga pappa!
 
Nu är vi & köper lax och ska göra lite mat. Så mysigt att vara på Öland. Älskar att vara här!
 
 
Och till mina fina vänner i Santa Barbara, glad att ni är framme och har det bra! Längtar så sjuukt mycket till jag får se hur fint ni bor!! Blogga så mycket ni bara kan så er nyfikna och avundsjuka vän hemma i kalla och blöta Sverige kan få bli liite mer avundsjuk! Puss på er 
 
Kommentera Inlägget

SANTA BARBARA, USA

Startsidan 2013-08-06 19:19:00 Allmänt
 
Nu sitter världens bästa bästis på flyget som ska ta dom till först Berlin och sen vidare till LA och Santa Barbara. Det va så sorgligt att se dom så ledsen över att behöva lämna släkt och vänner hemma. Kommer sakna min bästis så mycket att jag kommer spricka, men kan inte riktigt med att vara ledsen för jag är så hiiimla glad för deras skull! FATTA vad NICE dom kommer ha det!! Once in a life time liksom. Dessutom så åker jag ju dit snart och hälsar på dom. Längtar så mycket att jag spricker! Fatta filmmomentet när vi springer mot varandra på flygplatsen i LA och gråter av lycka. Kan se det framför mig, ååååh.
 
Älskar dig min finaste Emblob! Vi ses snaaaart!!!
 
Kommentera Inlägget

AYIA NAPA, del 1

Startsidan 2013-08-06 14:08:00 Foto
 
Dom två sista veckorna i juni så åkte jag, Jackie & pappa till Ayia Napa, Cypern. Pappa fyllde 50 på midsommardagen så det var därför vi var där. Av alla ställen på jorden så ville pappa åka till feststaden Ayia Napa och bo i en lägenhet precis nedanför bargatan. Heelt ok för mig och Jackie i alla fall, haha!
 
Har så mycket bilder jag vill visa så jag tänker att jag delar upp dom i olika omgångar. Ayia Napa och Nissi Beach var helt fantastiskt! Vattnet på Nissi Beach var liksom blåare än i en pool, galet!
 
Kommentera Inlägget

BALEN 2013

Startsidan 2013-08-01 21:57:00 Foto
 
Asså studentveckan.. Verkligen det bästa jag varit med om! Balen var så himla perfekt! Inget kunde varit bättre! Perfekt baldejt, perfekt mycket dricka, perfekt middag, det allra bästa sällskapet, perfekt väder, perfekt lokal. Allt var bara så bra! Förutom smärtan i fötterna då, haha.. Den va fan inte att leka med! Och speciellt inte efter valsen... Men inget kunde förstöra den perfekta kvällen!
 
Kommentera Inlägget

EN BUNT MED LÖSHÅR

Startsidan 2013-08-01 20:37:00 Skönhet
 
Japp, mitt hövve ligger just nu i soptunnan! Det tog mig & mamma två timmar att få ut allt hår och alla tovor. Heeelt galet! Och så sjukt vidrigt! Nu känns det som jag inte har nått hår kvar. Universums tunnaste hår, tiiieeep. Herregud. Men det känns så sjukt skönt! Nu ska jag bara färga det och klippa det axellångt. Vill bara få bort allt slitet så det kan se fräscht och friskt ut igen!
 
Kan ni fatta att jag haft allt det håret? Inte konstigt att jag fick ont i nacken och nästan tippade bakåt när jag hade satt i det!
 
Kommentera Inlägget